Välkommen till Lägerud ServiceVi är ett företag som säljer och levererar Hygienpapper till privata hushåll och företag. Vi har ävenTvättmedelsprodukter,

Diskmedelsprodukter och Rengöring samt Hygienprodukter från välkända Ocean i Vadstena.


Vi saluför även en hel del produkter till Bil, Båt inom segmentet rengöring, likaså finns det sylt ifrån Hälsingesylt. Hygienpappret är givetvis svensktillverkat och kommer ifrån b la Tork samt PoP, Papper p Plast i Kisa.


Vår affärsidè är att kunden inte själv ska behöva tänka på att släpa hem stora tunga och framförallt i längden dyra säckar. Vi ringer kunden ca 1v innan vi kommer för att höra om det behövs påfyllning av något och sedan levererar vi det FRITT hem till dörren. Vi kommer ca 4gånger om året vilket brukar vara ganska lagom.


Vi har varit i branchen sedan 1991 och har ett väl inarbetat kundnät med många nöjda kunder på våra distrikt som b la är Eksjö,Nässjö,Aneby,Tranås,Mjölby,Motala, Linköping, Askersund mm mm. Givetvis behöver man inte bo precis i staden utan vi kör även utanför och på landsbygden! Hör av dig och se om vi kan komma hem just till dig.


Vi kan även enligt ö.k skicka produkter till övriga landet om så skulle önskas.


Du ser vad vi har för något att erbjuda och vad det kostar under andra flikar här på hemsidan. rubriker. Välkommen att höra av Er ny som gammal kund alla är lika välkomna!


Nykundsförslag


Köp en "dubbeltoa" och "dubbelkök" se bilder ovan eller mer info under fliken produkter

för endast 


399Kr!

NY KUND?


Välkommen att beställa av oss du får 10% rabatt på HELA din första order!


maila till:

henrik@lagerudservice.se vid intresse för mer info och frågor